logo modultyp

Mòduls en Xapa

Si pots imaginar-ho, pots crear-ho … Imagines poder ordenar l’espai al teu gust?
Imagines crear una prestatgeria ajustada a les teves necessitats ? Amb Modultyp tot el que puguis imaginar, ho pots crear.
Modultyp és una empresa de disseny d’elements modulars creada per fer-te la vida més fàcil.

MODULIGHT

UN TOC DE LLUM

Sóc un punt de llum de formes simples que il·lumina el teu ambient càlidament. Petita llum perfecta per a qualsevol racó de casa teva. Fabricada en xapa d’alumini, exterior lacat en gris fosc i 4 colors a escollir en el meu interior.
.

MODUL-Q SIT

ET CONVIDO A SEURE

Sóc un element auxiliar que, no només em pots utilitzar per seure, sinó que pots guardar objectes en el meu interior com llibres, revistes o qualsevol cosa que vulguis tenir a mà. Sóc un model estètic i estructural, el qual pots alinear formant un banc.

Fabricat en metall amb una superfície de feltre de llana i diversos models a escollir.

MODUL-Q

DONA UN TOC MINIMALISTA

Sóc un moble auxiliar que em pots posar en diferents posicions, pots apilar-me en vertical per omplir un racó o en horitzontal per crear el teu moble de menjador. Com la majoria de mobles de modultyp, sóc una peça de mobiliari versàtil. Em pots fer servir com a taula auxiliar, tauleta de nit, tauleta de centre. Sóc un element estètic i estructural. Fabricat en metall i en tres colors a escollir.

MODULSHELF

SIMPLICITAT VISUAL

Soc un suport per a llibres formalment molt simple. Fabricat d’una sola peça, pots donar-me forma tan sols desplegant els meus estants. En tres simples passos em pots utilitzar: desplega les solapes que necessitis, fixa’m a la paret i afegiu-hi els vostres llibres o els objectes que vulgueu exposar. Soc metàl·lic amb un acabat texturat, em trobaràs en negre i en blanc.

MODULTRAY

SEPARAM! JUNTAM! GAUDEIX ORDENAM-ME!

Som un conjunt de safates de formes simples, de diverses mides i colors.

Tenim múltiples possibilitats, amb la gran pots portar coses a la taula, el cafè, el vermut, etc. Amb les petites podràs buidar les coses de les teves butxaques en arribar a casa, i tot el que se’t passi pel cap. També ens pots fer servir a l’escriptori, posant la safata gran a l’inrevés, podràs deixar el teu portàtil a sobre i les 3 safates sota.

Ens han fabricat en metall amb acabat mat.

MODULSNAKE

TU DECIDEIXES COM HO VOLS

Sóc una prestatgeria plegable, sense forma prèvia. Decideix quina forma em vols donar, i gaudeix plegant-me. Primer pensa i dibuixa la forma que necessites, després comença a crear segons el teu esbós, i finalment fixam a la paret. M’adapto al teu espai, tinc infinites possibilitats.

MODULFIT

T’ATREVEIXES? M’ENCAIXES?

Som tres cubs de diferents mides que ens encaixem mútuament. Pots penjar un i encaixar els altres dos, o ubicar-nos separats. Ens han dissenyat per anar penjats a la paret. Com tots els productes de Modultyp, som versàtils i modulars. Gaudim ajudant-te a decorar i ordenar el teu espai. Ens han fabricat en metall amb dues combinacions de color a escollir.

MODULFUN

DIVERTEIX-TE ORDENANT TEU ESPAI

Som un seguit d’elements modulars, amb els que podràs omplir qualsevol espai. Dóna-li un toc diferent al teu racó !!! Ens pots combinar com vulguis per aconseguir la forma que més t’agradi. Una peça de mobiliari versàtil, servim per emmagatzemar, ordenar i decorar la teva paret.

Estem fabricats en metall i cadascun tenim un color diferent.

MODULTHINGS

ORGANITZA’L TU MATEIX

El que necessites per ordenar l’escriptori o llibreria. Sóc un panell on pots penjar tota una gamma de complements que t’ajudaran a ordenar els teus llibres, carpetes, fulls, plànols, rotus, etc .. Em pots penjar en vertical o en horitzontal i ampliar col·locant dos o més unitats seguides. Com he estat fabricat en metall pots deixar notes amb un imant. Em trobaràs a dos colors.

MODULYOU

COMPANYIA AL TEU DORMITORI

Es podria dir que sóc un Galán de Nit, però sona massa tradicional, més aviat soc un suport per deixar la teva roba, un element estètic i un company d’habitació. No ocupo molt espai ja que vaig penjat a la paret com un quadre. Puc decorar aquest racó on deixar les teves pertinences. Pots triar entre home i dona, o un a cada costat. Fabricat en metacrilat negre.

MODULHAT

PENJA LA TEVA MOBILITAT

Sóc un elegant penjador pensat per organitzar els vostres complements de mobilitat, moto, bici, etc. Pots deixar dos cascos i dues jaquetes perfectament ordenades, així com penjar altres accessoris. He estat fabricat en xapa amb el gruix suficient per suportar tot el pes. Tinc un acabat texturat molt subtil, en color negre.

MODULHOLD-BCN

NO SOC NOMÉS UN PENJADOR

Sóc el toc especial que faltava a l’entrada de casa teva. Modulhold Bcn és més que un penjador, decora com un quadre, el racó on deixar les teves pertinences. Sóc de metall negre amb un fi texturat que dóna un acabat molt especial.

MODULHOLD-CTS

DECORA LA TEVA TERRASSA, POSA UN CACTUS

Amb mi pots donar-li un toc fresc a casa teva o terrassa. Sóc una forma desenfadada de penjar les teves pertinences. Per descomptat sóc de color verd i fabricat en metall tractat per no rovellar-me

MODULBOTT

PER A LA TEVA VIDA SOCIAL

Em presenten com un suport minimalista per a 5 ampolles de vi. He estat dissenyat per a posicionar les ampolles de la manera més còmoda possible i que ocupin el mínim espai. Pots penjar-me a la paret en horitzontal, en vertical o inclinat. Perfecte per a col·locar-me en qualsevol buit. Em trobaràs en alumini amb dos colors a escollir.

MODULUSE

DÓNA’M L’ÚS QUE TU VULGUIS

És complicat definir la meva funció, tinc moltes utilitats. He estat pensat com un element per col·locar en espais petits i serveixo per penjar les teves claus, la corretja del gos, la bufanda, etc … també pots deixar les teves cartes, notes, deixar la cartera o el que necessitis tenir a mà. Sóc el regal perfecte, segur que t’ho agrairan. He estat fabricat en metall.

MODULUSE BCN

UN RECORD DE BARCELONA

Em reconeixes? M’han dissenyat amb un toc de Barcelona.

És complicat definir la meva funció, tinc moltes utilitats. He estat pensat com un element per col·locar en espais petits i serveixo per penjar les teves claus, la corretja del gos, la bufanda, etc. També pots deixar les teves cartes, notes, deixar la cartera o el que necessitis tenir a mà. Sóc el regal perfecte, segur que t’ho agrairan. Sóc de metall negre amb un fi texturat que dóna un acabat molt especial.

MODULPOINT

EMPORTA’T UN TROSSET DE BARCELONA

Som un seguit de punts de llibre inspirats en edificis o icones de Barcelona: Sagrada Família, rajoles de Passeig de Gràcia, drac del Parc Güell, xemeneies de la Pedrera i el balcó de la Casa Batlló. Un regal perfecte per a qualsevol, una petita joia. Fabricats en acer inoxidable.

MODULMAG

LA BARCELONA IMANTADA

Som una sèrie d’imants inspirats en edificis o icones de Barcelona: Sagrada Família, rajoles de Passeig de Gràcia, drac del Parc Güell, xemeneies de la Pedrera i el balcó de la Casa Batlló. Un regal perfecte per a qualsevol, una petita joia. Fabricats en acer inoxidable.

MODULHANG

UN TOC AL TEU ARMARI!

Som una família de penjadors per penjar totes les peces i complements. Dissenyades per evitar la caiguda de la roba per lliscament. Pots triar entre tres opcions MODULHANG DRESS per a la roba de tirants, MODULHANG SET per als teus conjunts complets, MODULHANG UNI per a tots els teus complements. Fabricats en metall amb un polvoritzat blanc.

MODULWALL

GALANT DE DIA

Sóc un aplic de paret per a l’entrada de casa teva. A més de ser un punt de llum serveixo per penjar les pertinences del teu dia a dia, jaqueta, bossa, paraigües, etc. Podria definir-me com el teu galant de dia. Fabricat en metall amb un polvoritzat blanc.

MODULSET

VEIG, VEIG…. JA NO HO VEIG

Som un set de tauletes d’emergència, ens amaguem unes dins l’altre per no ocupar-te espai quan no ens necessites. La nostra versatilitat permet que facis tot tipus de formes amb les tres, col·locant-nos en un mateix espai o separades, ens pots fer servir de tauletes, reposapeus, doble prestatge o qualsevol cosa que se t’acudeixi. Fàbriques de metall a dos colors.