Noudi-logo-aniversario

Celebrant 20 anys d’innovació i creativitat

Aquest any 2023 NOUDI ha complert 20 anys 🎉 de marxa i volem acabar-ho donant les gràcies a tots els nostres clients, col·laboradors i amics per aquests increïbles 20 anys de creativitat i èxit.

El compromís amb la qualitat i la innovació ha estat el fil conductor dels nostres èxits. Hem vist com els nostres productes han impactat positivament diverses indústries, i agraïm la confiança dels nostres clients que han fet aquest viatge possible.

Mirem cap al futur amb entusiasme, amb el compromís de seguir inspirant amb la nostra creativitat.

Agraïm a tots els membres de l’equip, col·laboradors, clients i socis per la seva dedicació i suport al llarg d’aquests 20 anys.

Junts, som el cor i l’ànima de Noudi Disseny de Producte SL. Que aquesta celebració sigui només el començament d’una emocionant nova etapa!

🥂 A 20 anys més d’èxits, innovació i inspiració! 🚀🌟

Empresa i serveis

QUI SOM

Noudi és una empresa especialitzada en el disseny de producte a mida, abasta tot tipus de projectes, encara que en els últims anys s’ha centrat més en el món de la Telecomunicacions, Electrònica Industrial i Professional i Fibra Òptica.

A Noudi podem oferir el producte totalment finalitzat, començant per la primera idea fins a arribar a l’enginyeria, el prototip i la producció en sèrie. Lliurem el producte verificat, muntat i embalat amb els requeriments necessaris.

La nostra experiència ens ha ensenyat que el fonament del disseny industrial és principalment el de detectar i generar solucions als problemes o inquietuds dels nostres clients, complint amb el temps fixat i amb els criteris de competitivitat. I aquest principi és comú en tots els projectes de disseny industrial, siguin del sector que siguin.

QUÉ FEM

  • Disseny de producte
  • Disseny de peces d’injecció de plàstic i/o alumini
  • Disseny de peces de xapa perforada i plegada
  • Disseny de perfils d’alumini d’extrusió
  • Disseny de peces en termo-conformat
  • Enginyeria aplicada, on podem dissenyar i fabricar el/els circuits electrònics
  • Prototips, disposem d’una impressora 3D que l’ajudarà a veure el producte acabat abans de començar la fabricació en sèrie
  • Producció en sèrie del seu producte, verificació, embalatge i etiquetatge segons necessitats
  • Edició de plànols constructius i de fabricació

 

THE DESIGN PROCESS

The design process